Belgische Vereniging voor Pelvische Reëducatie - Pelvired VZW. / A.S.B.L.

Zoekertjes
Wenst u een zoekertje toe te voegen? ==> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

----------------------------------------------------------------

KinActive, te Rumst.

Is op zoek naar een kinesitherapeut(e) met de bijzondere bekwaamheid in de pelvische reeducatie en perinatale kinesitherapie die deze specialiteit vol enthousiasme voor haar of zijn rekening wil nemen.  Meer informatie over de praktijk vind je op www.kin-active.be

Heb je interesse in deze vacature en zou je graag wat meer informatie willen, dan kan je steeds contact opnemen via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 03/334.58.96

----------------------------------------------------------------

Kinepraktijk Verlinde F & co Wetteren is op zoek naar kinesitherapeut(e) met specialisatie bekkenbodemreëducatie /pre- postnatale .

Uren samen overeen te komen .

Contact : 09/369.66.52

----------------------------------------------------------------

GEZOCHT: Voor onze groepspraktijk Paramedisch centrum Deurle , gelegen te Sint-Martens-Latem/ Deurle, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut(e)/Manueel Therapeut om ons team te versterken. Dit 3 tot 4 dagen per week. Zeker op Maandag, woensdag en vrijdag. Zowel behandelingen in de praktijk als aan huis. Specialisatie in pelvische reëducatie is een pluspunt aangezien we hier veel vraag naar hebben! Ook andere specialisaties zijn welkom.

Bij interesse graag mail met CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------- 

We zijn op zoek naar  kinesiste met specialisatie bekkenbodemtherapie om onze groepspraktijk (2 kine-1 osteo) te Grembergen (Dendermonde) te versterken. Graag iemand  die een aantal uur per week kan bijspringen op volgende mogelijke momenten (d.i. wanneer er 2 van de 3 aanwezig zijn, het ideaalst):

-maandagavond -dinsdagvoormiddag, dinsdagavond -woensdagvoormiddag, woensdagnamiddag, -woensdagavond -donderdag ganse dag en avond -vrijdagavond

Het hoeft niet al die momenten te zijn, een aantal uren per week zou al welkom zijn.

Indien die persoon meer uren kan werken, en naast bekkenbodemtherapie nog een andere therapie extra wil geven, vb Vodder, perinatale, algemene revalidatie ..is dat fijn, maar mag ook alleen bekkenbodemkine zijn.

Info over onze praktijk, zie je op www.osteokinegrembergen.be.

Mailen met CV mag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan contacteer ik u asap om af te spreken voor een persoonlijke kennismaking.

----------------------------------------------------------------

Kinepraktijk Nathalie Ooms is op zoek naar een fijne collega gespecialiseerd in perinatale kinesitherapie en pelvische reëducatie voor een langdurige samenwerking. Dit om patiënten sneller voort te kunnen helpen. Je komt terecht in een aangename praktijk waar momenteel 2 collega’s werkzaam zijn. Ikzelf bezit de bijzondere beroepsbekwaamheid en mijn collega doet de algemene kinesitherapie. Ook als je nog maar net afgestudeerd bent, ben je zeker welkom, overleg is steeds mogelijk! Voor meer informatie kan je eens kijken op www.kine-ooms.info.

De praktijk is gelegen te Willebroek.Het betreft een deeltijdse betrekking waarbij de dagen en uren onderling bespreekbaar zijn.Bij interesse, mag je altijd contact opnemen via telefoon (0497 54 22 23) of via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

----------------------------------------------------------------

Move a LOT” - Herk-de-Stad

Ben jij : gespecialiseerd in bekkenbodemreëducatie en pre/postnatale therapie ? Op zoek naar een multidisciplinaire praktijk die jij mee verder wilt uitbouwen? Wij openen namelijk onze tweede locatie en zoeken dus naar enkele toptalenten !

Wij bieden u : multidisciplinaire setting / Tof en enthousiast team / 2 volledig uitgeruste locaties met al de nodige apparatuur / Goede contacten met artsen / Financieel aantrekkelijke voorwaarden

Ben jij : gepassioneerd door (manuele) kinesitherapie en in het bijzonder bekkenbodemreëducatie en pre/postnatale therapie? Op zoek naar uw eigen inbreng binnen de uitbouw van een multidisciplinaire praktijk?

Solliciteer dan nu bij ons door uw CV en motivatiebrief te sturen naar :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

Kinesitherapie Centrum Meise zoekt kinesitherapeut met specialisatie in de pelvische reeducatie of manuele lymfedrainage. Ben je op zoek naar een gevarieerde agenda die toegespits is op jouw specialisatie zonder de variatie van de algemene revalidatie te moeten missen dan is onze groepspraktijk de ideale werkplek voor jou. Je start met het opvangen van enkele uren en groeit daarna uit tot een therapeut met een goed gevulde agenda.Uren en dagen zijn bespreekbaar.

Voor meer informatie contacteer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of 0494/88.11.00

----------------------------------------------------------------

Vacature voor kinesitherapeut(e)  te Tongeren:

Gezocht: een vlotte, dynamische kinesitherapeut(e), om een bestaande praktijk (website) te versterken. Bijkomende interesse en kennis van perinatale kinesitherapie is een pluspunt. Samenwerking op zelfstandige basis.

Ben je net afgestudeerd ? Geen probleem. De invulling van de vacature kan gemakkelijk gecombineerd worden met een master na master opleiding.

Na verloop van tijd is verdere, langdurige samenwerking mogelijk en starten kan onmiddellijk.

Zegt deze mogelijkheid je wat neem dan vrijblijvende contact  via:

Telefoon:  012/26.13.37 – mobiel: 0474/99.16.62 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

VACATURE IN GROEPSPRAKTIJK ZIMMERMANN TE BILZEN

We zijn op zoek naar een gemotiveerde collega met specialisatie in de Pelvische Reëducatie en Perinatale kinesitherapie. Graag deeltijds starten met mogelijke uitbreiding naar voltijds indien interesse voor muskuloskeletale kinesitherapie en manuele lymfedrainage..

Contactgegevens:

Nicole Zimmermann
Genutstraat 10
3740 Bilzen
T  0474 59 42 54
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

Kinesitherapie en Osteopathie Praktijk “De Stolberg” - gelegen in het centrum van Tervuren - is op zoek naar een dynamische collega die ons team wil versterken. 
Specialisatie: Pelvische reëducatie, relaxatie, perinatale kinesitherapie is een pluspunt!
Werk je graag binnen een gevarieerd team in een mooie infrastructuur, contacteer ons dan zeker op het nummer 0475/ 41 34 95 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website: www.destolberg.be
Alvast bedankt, 
Groetjes, Team De Stolberg.

----------------------------------------------------------------

Gent : multidisciplinaire groepspraktijk “K-fit”  - vacature pelvische reëducatie/pre-postnatale
Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega met deze specifieke specialisatie (zowel bij volwassenen als bij kinderen) gezien de grote vraag in onze regio.
De specifieke regeling hieromtrent kan met ons besproken worden (bv huur van de ruimte, percentage,…). Een toestel kan ter beschikking worden gesteld (MYO 200-Gymna).
Je wordt verloond op zelfstandige basis.
Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie, collegiaal, flexibel en stiptheid.
Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.
Mail je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Website www.k-fit.be
----------------------------------------------------------------

VACATURE: KINESITHERAPEUT

Onze groepspraktijk is gelegen in het centrum van Ternat. We vormen een multidisciplinair team bestaande uit kinesitherapeut(en), diëtiste, (kinder)psycholoog, vroedvrouw, osteopaat, ... Onze peilers zijn gericht op de zwangere vrouw, baby’s & kinderen en beginnende sporters.

We zijn nog op zoek naar een dynamisch en geëngageerde kinesitherapeute met affiniteit voor zwangere vrouwen en/of baby’s/kinderen om onze team te vervoegen. Interesse? Stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contacteer ons op 0496 47 82 83 - www.groepspraktijkdupont.be

----------------------------------------------------------------

Kiné praktijk te Waregem zoekt voor 20u / week een zelfstandige kinesitherapeute met kennis van bekkenbodemrevalidatie. 

Uren zelf te regelen.  Geen administratief werk.  Met kans op meerdere uren indien interesse.

Alle info 0478/244168 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-----------------------------------------------------------------

Vacature Zonhoven:

Ik ben op zoek naar een zelfstandige kinesitherapeute, die gespecialiseerd is in bekkenbodemreëducatie ter vervanging van de huidige collega (1,5 dag/week). Het gespecialiseerde materiaal hiervoor (biofeedbacktoestel, enz.) is reeds aanwezig. Bijkomende specialisaties zijn ook welkom. Het doel is om binnen de huidige praktijk van manuele therapie en bekkenbodemtherapie deze laatste populatie van patiënten over te nemen en op termijn verder uit te bouwen via een goed contact met de artsen waarmee er nu reeds wordt samengewerkt.

Indien u geïnteresseerd bent, mag u mij via e-mail contacteren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag een korte motivatie en cv in bijlage.

Tom Taffeiren Rode Kruisweg 10 B-3520 Zonhoven tel:011/75 49 29

----------------------------------------------------------------

Wetteren: Vacature Kinesitherapeut met specialisatie in de Pelvische reëducatie:

Met onze jonge, dynamische en snelgroeiende kinesitherapiepraktijk willen wij verder evolueren tot een volwaardig multidisciplinair team. Kwaliteit én een persoonlijke aanpak staan centraal in onze werking, integriteit en empathie typeren onze visie.De huidige specialisaties zijn manuele therapie, relaxatietherapie, lymfedrainage a/m Vodder en dry needling. Ter uitbreiding en opstart van de disciplines, gaan wij onder meer op zoek naar een kinesitherapeut met als specialisatie Pelvische reëducatie. Werkzaam op zelfstandige basis, bij voorkeur gedeconventioneerd.

Uren van aanwezigheid zelf te bepalen en ideaal om te combineren met werk in andere praktijk of ziekenhuis.

Heb je interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Lien De Wilde, Brusselsesteenweg 359, 9230 Massemen (Wetteren),

tel. 0472 54 81 62, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

OOSTENDE : Kinesitherapeut (m/v) gezocht met specialisatie in PELVISCHE REËDUCATIE -Mind Your Body, een groepspraktijk in Oostende, is op zoek naar een kinesitherapeut met specialisatie in bekkenbodemreëducatie om het aanbod in onze dienstverlening uit te breiden en om bepaalde doelgroepen een uitgebreidere ondersteuning te kunnen bieden. Het is de bedoeling om zelfstandig het aanbod in de praktijk uit te breiden. Je krijgt dus  de mogelijkheid om zelf je project uit te bouwen met onze hulp en steunend op ons reeds opgebouwd netwerk. Het is de bedoeling om een mooie samenwerking te realiseren met de osteopaten in de praktijk, alsook de kinesitherapeuten met specialisatie in het musculoskelettale stelsel.

Ben je geïnteresseerd om op zelfstandige basis ons team te vervoegen en deze tak van de revalidatie zelf mee uit te bouwen in onze praktijk, neem dan contact op met ons. Voor meer informatie over onze groepspraktijk:www.mindyourbody.be

Bij interesse, stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan contacteren we je zo snel mogelijk.

----------------------------------------------------------------

Ik ben op zoek naar het biofeedback toestel myomed 632 van enrafnonius.

mvg

Charlien (0497/318421)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

Vacature Torhout:

In het kader van een paramedisch centrum te Torhout zijn wij op zoek naar een kiné of duo, gespecialiseerd in pelvische reëducatie. Het centrum zal operationeel zijn na de zomer van 2019. Het omvat onder meer een apotheek, thuiszorgwinkel, tandartsen, huisartsen, psychotherapeutisch centrum en kiné praktijk.

Info: klik hier

---------------------------------------------------------------- 

Vacature Sint Jozefs Kliniek Izegem: Kinesitherapeut voor de dienst fysieke revalidatie.

Informatie: klik hier

----------------------------------------------------------------

Vacature praktijk Zingem

Ik zoek een gemotiveerde zelfstandige collega om 2 halve dagen mijn praktijk te versterken  (met mogelijkheid op termijn meer uren). Dagen en uren onderling te bespreken. Algemene kinesitherapie met minstens Manuele lymfedrainage Vodder en/of Pelvische Reëducatie als specialisatie. Meer inlichtingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 0478 92 74 38

----------------------------------------------------------------

Groepspraktijk voor kinesitherapie en manuele therapie “MOVE TO HEAL” te Gelrode (Aarschot) zoekt collega voor onbepaalde tijd. Het vereiste diploma is master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met eveneens specialisatie (of bereid tot bijscholing) in manuele lymfdrainage, perinatale en pelvische reëducatie. De bijkomende opleidingen kunnen gesponsord worden door de groepspraktijk.

We bieden u:

  • werken in groepsverband met collega’s kinesitherapeuten/manueel therapeuten.
  • werken in een nieuwbouw praktijk met goed uitgeruste accomodatie.
  • een aangepast percentage voor onkosten op basis van ervaring en anciënniteit (zelfstandig statuut vereist).
  • een jaarlijkse functioneringsbonus
  • deeltijdse betrekking met mogelijkheid tot opbouw naar voltijdse betrekking.

Bij interesse, gelieve uw CV door te sturen naar Katrien Guffens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.h contact: 016 57 00 25 of 0472 83 63 17

Website: www.movetoheal.be

----------------------------------------------------------------

Fly-Over is een gezondheidscentrum voor vrouw, moeder & kind te Gent waar multidisciplinair gewerkt wordt.

Ons team bestaat uit twee kinesitherapeuten, een (baby) osteopaat, een diëtiste , een (kinder)psychologe – psychotherapeut en een dans- en bewegingstherapeut.

Op dit ogenblik zijn we op zoek naar een extra collega kinesitherapeut gespecialiseerd in pelvische en pre-postnatale kinesitherapie.

Indien u interesse heeft neem dan gerust telefonisch contact op via het nummer 0478 488 903

----------------------------------------------------------------

Vacature in Zulte

Groepspraktijk kinderkine Zulte wil graag de praktijk uitbreiden met een zelfstandige kinesitherapeut die gespecialiseerd is in bekkenbodem reeducatie.

Dit zowel bij kinderen als bij volwassenen. Dit zou een mooie aanvulling kunnen zijn op ons publiek namelijk kinderen en de mama's die komen voor postnatale kine.

Kennis van pediatrische revalidatie is een plus punt maar geen must. Dit zou starten met enkele avonden in de week.

Bij interesse graag contact opnemen met Eline Van Den Abeele via :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

Vacature in Schilde

Om mijn praktijk verder uit te bouwen ben ik op zoek naar een zelfstandig kinesiste met specialisatie pelvische reëducatie. Het betreft een nieuwe job, je hebt dus nog alle vrijheid om je eigen invulling aan de behandeling en planning te geven.

Vereisten : diploma master in de kinesitherapie met specialisatie pelvische reëducatie

Contactgevens : Katrien Heylen 

                          Turnhoutsebaan 34 

                           2970 Schilde 

                           0478/221927

                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------- 

VACATURE OSTEOFIT TESSENDERLOWij zijn in onze praktijk op zoek naar een kinesitherapeute, gespecialiseerd in pre- en postnatale kiné en/of bekkenbodem.Wij hebben reeds een jong en dynamisch team met een aantal disciplines (osteopathie, kinesitherapie, massage en core stability). Maar krijgen vaak de vraag naar deze specifieke specialisatie, daar wij veel kinderen en zwangere vrouwen in onze praktijk behandelen. Dus voel jij je geroepen om ons team te versterken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.DAMS Jill Baal 1013980 Tessenderlotel: 0496/559721 (gsm Jill Dams)---------------------------------------------------------------- 

Voor de vernieuwing en verdere uitbouw van onze multidisciplinaire praktijk te Gent/ Mariakerke zijn wij op zoek naar dynamische collega's die zich willen engageren in een team dat streeft naar het kwaliteitsvol benaderen/behandelen van de patiënt in zijn totaliteit.
Hierbij denken we aan collega's met een specialiteit in bekkenbodemrevalidatie, fasciatherapie, voedingsadvies (orthomoleculair) al dan niet sportgerelateerd, psychologie/psychotherapie, relaxatie, manuele neurotherapie of acupunctuur,...
Interesse ? stuur dan een mailtje - graag met CV - naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

Groepspraktijk in de regio Groot Deinze zoekt kinesitherapeut(e) met diploma pelvische reëducatie en ervaring in pre/postnatale kinesitherapie.

Starten met 2-3 dagen per week, eventueel uitbreiding tot fulltime mogelijk .

Kennis musculo-skeletale kiné is een pluspunt maar geen vereiste.

Starten kan onmiddellijk.

Contact: BVBA Kinefix: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Wij zijn op zoek naar een collega kine met specialisatie in de Pelvische reëducatie voor uitbreiding van onze groepspraktijk.

Lokatie: Kampenhout. Interesse: contacteer Stef Maginelle op T: 016.65.18.26

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vacature zelfstandig kinesist(e) BoechoutWe zijn een multidisciplinaire groepspraktijk ( www.wecare-boechout.be ) en zijn op zoek naar een zelfstandige kinesist(e) met specialisaties pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie om onze praktijk verder uit te bouwen. Je zal samenwerken met een 3 kinesitherapeuten (specialisaties: manuele kinesitherapie en algemene/sport/neurologische revalidatie) en een psychologe.Vereisten: Je bent geëngageerd, enthousiast, flexibel en gemotiveerd. Je hebt een diploma master in de kinesitherapie met specialisatie pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapieHet betreft een nieuwe job binnen een groepspraktijk, je dient dus zelfstandig je afspraken en administratie te plannen. Test- en therapiemateriaal zijn voorzien.Startdatum: onmiddellijk en onderling te bespreken. Vaste job voor onbepaalde duur.Contactgegevens: Christophe Reynders                           Jef Van Hoofplein 10                           2530 Boechout                           0496/68.25.49                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------

Groepspraktijk Optiforma te Tienen - Wij zoeken:

Een kinesitherapeut(e) op zefstandige basis om het aanbod in onze groepspraktijk uit te breiden. Ben je bedreven of gespecialiseerd in de manuele lymfedrainage en/of pelvische reeducatie en (urinaire) incontinentietraining en zie je het zitten om hierrond mee een patiëntenbestand op te bouwen, neem dan zeker contact met ons op.

Tevens kan je zeer binnenkort al behandelingen overnemen van een van de collega's die een operatieve ingreep met vrij lange revalidatie moet ondergaan.

Wij bieden:

Een aangename en moderne werkomgeving (recent verhuisd dus alles nieuw ingericht met zeer degelijke materialen zoals Technogym, Gymna,...), toffe collega's, werken op zelfstandige basis met voldoende vrijheid om je eigen invulling aan de behandeling te geven.

Inlichtingen:

Voor info of reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------------------

Jonge dynamische groepspraktijk te Evergem (nabij Gent), zoekt 2 zelfstandige collegae om het team te versterken.

Je maakt deel uit van een team waar ruimte is om zelfstandig je kwaliteiten te ontplooien, maar waarin je ook binnen het team kan functioneren en ondersteuning krijgt waar of wanneer nodig.

1e vacature:

Wat: Specialisatie of interesse in pelvische reëducatie, pré-postnatale en oedeemtherapie.  (Indien nodig kan je interne begeleiding en opleiding krijgen)

Af en toe ook algemene kinesitherapie.

Wanneer: Dinsdag en donderdag (volledige dag of namiddag en avond) en eventueel ook nog  1 extra halve dag naar keuze. Kan makkelijk gecombineerd worden met werk in ziekenhuis of specialisatie opleiding. Na verloop van tijd is verdere uitbreiding mogelijk. Starten kan onmiddellijk.

2e vacature:

Wat: specialisatie in manuele therapie en/of sportkinesitherapie. Eventueel ook interesse in oedeemtherapie  (indien nodig kan je hiervoor interne opleiding en begeleiding krijgen)

Wanneer:  3 voormiddagen in de week (naar keuze) en eventueel indien mogelijk ook nog 1 avond in de week. Kan makkelijk gecombineerd worden met werk in ziekenhuis of specialisatie opleiding. Na verloop van tijd is verdere uitbreiding mogelijk. Starten kan onmiddellijk.

Waar: praktijk Mesics-Evergem: zie www. mesics-evergem.be

Indien interesse of vragen: graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 09/330.59.63

----------------------------------------------------------------

 

 

----------------------------------------------------------------

Nieuws

  --------------------

 Zoek een kine in uw buurt !

--------------------

Nieuwe zoekertjes

dd 05/02/2020

klik hier

--------------------

Nieuwe evenementen
 dd 02/06/2020

klik hier

--------------------

2020

lidgeld Pelvired: -40- €

 klik hier

 --------------------

Weldra !!!

nieuwe 

update referentielijst

 

Maatschappelijke zetel

info@pelvired.be

Pelvired vzw
Watertorenstraat 11
B - 3700 Tongeren
Tel: 0032 (0) 12 241388
Fax: 0032 (0) 12 241388

RPR Tongeren 0454389669